Blog

Mapa Turístic del Bages

Mapa Turístic del Bages 09 Mar

Mapa Turístic del Bages

Tothom que vulgui conèixer Catalunya i l’entorn rural de Barcelona ha de passar pel Bages. No us podeu perdre elements de visita obligada, com la muntanya de Montserrat, el castell i la muntanya de sal de Cardona, el monestir de Sant Benet o Manresa, la capital de la comarca. Indrets únics i emblemàtics que són el punt de partida per descobrir una terra encara desconeguda per a molts.
Deixeu-vos seduir per castells, torres i pobles empedrats amb encant medieval, esglésies i ermites romàniques, ponts gòtics, barraques i tines de pedra seca escampades arreu, necròpolis de l’antiguitat, poblats ibèrics, vil·les romanes i la forta empremta d’un passat industrial a les valls del Llobregat i el Cardaner.
Gaudiu de paratges naturals fent-hi esport o simplement respirant aire pur i connectant amb l’entorn. Deixeu-vos acollir pels seus habitants, entre festes i tradicions antigues, mentre assaboriu els productes singulars de la terra que els agricultors i els restauradors preparen amb cura. Arrodoniu-ho amb un bon vi i un bon oli de
varietats autòctones del Bages. 
Sabíeu que fa 40 milions d’anys el Bages estava cobert per un mar càlid? La natura ha estat generosa amb aquesta terra i ens ha deixat minerals, roques i muntanyes de gran bellesa i interès geològic que han permès obtenir el segell de qualitat Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central.
El mapa ha estat editat pel Consell Comarcal del Bages.

 

Descàrrega aquí

 

This site uses cookies to maximize your experience. If you go on surfing, we will consider you accepting its use.